Meniu
C&S Official Blog

C&S Official Blog

Popular articles, guilt-free recipes, and medical advice.

Budincă orange cu caju și lavandă

  • Posted by:
Image courtesy of Rawsome Vegan

Preparatele fanteziste ale gastronomiei: deserturile. Pentru a încălca regula degustării și doar atât, am ales ingrediente sănătoase, care rezistă probei timpului. Portocale într-o formulă cremoasă, completată de aroma inconfundabilă a lavandei. Copiii vor cere a doua porție.

Read more

Smoothie bowl cu spanac și ghimbir

  • Posted by:
Image courtesy of Amazing Grass

Pune în valoare clasicul smoothie verde, savurându-l linguriță cu linguriță, alături de fructele, nucile și semințele preferate. Apa de cocos, ghimbirul și spanacul sunt doar câteva dintre ingredientele pentru care vei fi tentat să-l încerci. Hide your greens and eat it your way!

Read more

Bomboane cu cacao crudă și chia

  • Posted by:
Image courtesy of Adore Foods

Bomboane fără zahăr? Fă cunoștință cu abordarea contemporană a deserturilor în bucătărie. Te poți bucura de plăcerea de a savura ceva dulce, știind că o faci în sprijinul sănătății tale. Sună bine?

Read more

Batoane energizante cu caju

  • Posted by:
Image courtesy of Fit Foodie Finds

To go or to savor every bite. O rețetă minimalistă pentru a satisface pofta de dulce. Convenabilă pentru cei cărora nu le place să petreacă prea mult timp în bucătărie. Grain-free, refined-sugar free, raw-vegan.

Read more

Unt de caju raw-vegan

  • Posted by:
Image courtesy of Tasty-Yummies

Dacă îți place untul de arahide și ai vrea să încerci alternative la acesta – raw-vegane, mai fine și mai nutritive – înlocuiește peanut butter and banana sandwich cu unt de caju și crackerși din semințe.

Read more

Smoothie verde cu topping crocant

  • Posted by:
Image courtesy of The Green Life

O rețetă de smoothie care te va așeza la masă. Pentru a favoriza digestia, este indicat ca smoothie-ul să nu fie băut direct, ci ca ingredientele să fie mestecate. Chew that crispy buckwheat-cocoa topping!

Read more

Sănătatea firului de păr

  • Posted by:
Sănătatea firului de păr

La fel ca și restul țesuturilor organismului, sănătatea firului de păr este legată de starea generală de sănătate și caracteristicile fizice individuale.

Read more

Salată rainbow dulce-acrișoară

  • Posted by:
Image courtesy of Belmonte Raw

O salată full-packed pentru o masă revigorantă. Pentru că organismul are nevoie de proteine, vitamine, minerale și antioxidanți în fiecare zi. Nu uita de vlăstari, dacă ai grijă la nutrienți.

Read more

Smântână raw-vegană

  • Posted by:
Image courtesy of B. Britnell

Nu ar trebui să lipsească din bucătărie. Poate fi servită alături de un fel principal, de clătite raw-vegane, salate de fructe. Adăugați câteva condimente și ierburi aromatice, și aveți un dressing care se potrivește de minune cu o salată de rădăcinoase.

Read more
×
×

Log in

×

Get Hooked Up

Sign up for email to get the latest products info,
recipes, medical advice, hot offers & more

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time