Tort cu două straturi de ciocolată

Tort cu două straturi de ciocolată

Image courtesy of Rawsome Vegan

E timpul să ne schimbăm percepția asupra ciocolatei. Un aliment guilty-free, încărcat de nutrienți esențiali. Atât de prețios, încât boabele de cacao serveau ca și monedă de schimb în cultura aztecă. Un tort de ciocolată decadent, care promite o experiență ultra-tasty, raw-vegan, low-fat.

Pudra de cacao este bogată în antioxidanți, în special polifenoli și flavonoide, mai mult decât coacăzele și afinele, recunoscute pentru aceste calități.

Ingrediente blat:

Ingrediente cremă:

Ingrediente glazură de ciocolată:

Instrucțiuni:

  • Într-un robot de bucătărie combinați făina de migdale și apa - în funcție de consistență. Adăugați în continuare restul ingredientelor, până când obțineți un aluat omogen.
  • Formați o bilă de aluat și întindeți. Decupați cercuri de 10 cm Ø și aproximativ 1 cm grosime. Dați la frigider pentru a se întări.
  • Pentru prepararea cremei, mixați ingredientele corespunzătoare ei într-un blender și adăugați apă dacă este necesar.
  • Scoateți foile de la frigider și umpleți cu cremă. Asamblați tortul și întindeți glazura de ciocolată deasupra. Poftă bună!
Courtesy of Rawsome Vegan
(0 votes)
Login to post comments
×

Log in

×

BINE AI VENIT!

 

Tort cu două straturi de ciocolată

15% DISCOUNT

& transport gratuit la prima ta comanda*

Inregistreaza-te acum

*Primesti 15% Discount la Superalimente si Superierburi (nu se aplica produselor promotionale, care au deja reducere). Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 150 RON.

Afla mai multe despre cum lucram: Termenii si conditiile C&S