Latte adaptogenic anti-stres

Latte adaptogenic anti-stres

Image courtesy of Eat Spin Run Repeat

Suntem supuși stresului zilnic, fie că este de ordin fizic, mental sau emoțional. Căutăm alternative care să ne ajute să cooperăm cu un stil de viață activ, însă uneori o dietă echilibrată și practicarea sportului nu sunt suficiente.

Aici intervin superierburile adaptogene, care susțin organismul în stările de epuizare, pentru a câștiga mai multă energie. O formulă confortabilă în care poți savura, chiar înainte de culcare, un elixir care încurajează detensionarea, plusează cu antioxidanți și are un gust delicios.

 

Adaptogenii sunt plante care pot ajuta organismul să se adaptezez la stres, adică să-și mențină starea optimă de homeostază. În medicina tradițională chineză, reishi sau ling zhi este consumată cu scopul de a întări și proteja întregul organism.

Imunomodulatoare, întărește sistemul nervos, îmbunătățește memoria, promovând o stare de calm și echilibru.

Ingrediente:

Instrucțiuni:

  • Încălziți laptele de migdale și apoi transferați-l în blender împreună cu restul ingredientelor. Este recomandat să folosiți un blender cu toleranță la căldură (Vitamix) sau unul care are vasul de sticlă.
  • Mixați până la omogenizare.
  • Dacă mai este nevoie de îndulcitor, adăugați nectar de agave.
  • Transferați amestecul într-o cană și serviți cu pudră de scorțișoară și cacao.

Pofta buna!

Courtesy of Eat Spin Run Repeat

 
(1 Vote)
Login to post comments
×

Log in

×

BINE AI VENIT!

 

Latte adaptogenic anti-stres

15% DISCOUNT

& transport gratuit la prima ta comanda*

Inregistreaza-te acum

*Primesti 15% Discount la Superalimente si Superierburi (nu se aplica produselor promotionale, care au deja reducere). Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 150 RON.

Afla mai multe despre cum lucram: Termenii si conditiile C&S