APITERAPIE : Lăptișor de matcă crud
DSC_1653 P1200010 DSC_1591 DSC_1509

Lăptișor de matcă crud

Pret:100.0 lei
Tara de origine: Romania / Statut: In stoc

LĂPTIȘOR DE MATCĂ CRUD

PRODUS APICOL NATURAL, UTIL ÎN REFACEREA RAPIDĂ A ORGANISMULUI ȘI ÎN MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII

Ingrediente:
Lăptişor de matcă crud 100%.

Pret de raft: 100.0 lei
  • Descriere
  • Recenzii

Mod de utilizare: intern. În regim obisnuit de viața (suficient 5-7 zile/lună): copii între 1 și 10 ani: 0,5-1 g/zi; adolescenți și adulți: 1-3 g/zi. Pentru baieți, barbați și sportivi este recomandată asocierea cu polenul crud de albine, pentru îmbunătățirea efectelor armonizatoare. În regim de suprasolicitare, cantitățile pot fi semnificativ mai mari; Pentru sugari, femei însărcinate, sportivi și persoane cu probleme de sănătate: la sfatul medicului.

Proprietăți: Produs natural, regenator, întineritor, trofic general, antiviral, stimulator al producerii celulelor stem, stimulează refacerea tuturor țesuturilor, inclusiv a sângelui (redresează globulele roșii, leucocitele, trombocitele), modulator al nivelului colesterolului și al trigliceridelor. Are rol de susținere a funcțiilor sistemului nervos și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea organismului în general, după efort fizic sau intelectual intens. Determină creșterea capacității de autoapărare a organismului.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la lăptișor de matcă. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: În frigider (între 2 și 4ºC), în recipientul închis, ferit de lumină. După deschidere, se păstrează în frigider și se consumă în maximum 30 de zile.

Informatii suplimentare:

Mod de prezentare: Flacon din sticlă brună cu capac din bachelită și linguriță dozatoare

Masa nominală:       50 g

Masa brută:           145 g

Dim. flacon (Ø x h): 50 x 55 mm

Dim. cutie (L x l x h):55 x 55 x 90 mm

Produs notificat de: Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului

Seria și numărul certificatului de notificare: AA 4032/2010

 

 

Acest produs nu a fost inca evaluat.
×

Log in


Notice: Undefined index: gk-newsletter-popup in /home12/cruds/public_html/home/templates/gk_quark/layouts/default.php on line 463
×